Ymmärtäminen, miksi Neitsyt-miehesi lopetti tekstiviestien lähettämisen (2023)

Jos Neitsyt-miehesi lopetti tekstiviestien lähettämisen, panikoit ja mietit, mikä meni pieleen. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

Neitsyt miehet ovat tunnettuja siitä, että he lähettävät vähän tekstiviestejä. Ne sulkeutuvat käytännön syistä, joilla ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

Vaikka aNeitsyt miesvoi joskus lopettaa tekstiviestien lähettämisen, koska hän on tyytymätön sinuun, useammin hän on kiireinen tai huolissaan muista tehtävistä. Älä ota hänen hiljaisuuttaan henkilökohtaisesti.

Naiset sanovat, minunNeitsytmies lopetti tekstiviestien lähettämisen minulle; mitä minun pitäisi tehdä? Jos ylireagoit neitsyen mieheen, joka lopettaa tekstiviestien lähettämisen, pahennat tilannetta. Anna hänelle tilaa, kun hän on hiljaa.

Neitsyt mies lopettaa tekstiviestien lähettämisen useista syistä. Suurimman osan ajasta, kun hän lopettaa tekstiviestien lähettämisen sinulle, hänen syynsä johtuu hänen kiireisestä aikataulustaan, ei hänen tunteistaan ​​sinua kohtaan.

Sisällysluettelo[näytä]

Hän on loukkaantunut

Yksi merkittävimmistä syistä, miksi Neitsyt mies lakkaa lähettämästä sinulle tekstiviestejä, jotka liittyvät hänen tunteisiinsa sinua kohtaan, on se, että loukkaat häntä. Voit sanoa tai tehdä jotain, joka loukkaa hänen herkkyyttään.

Neitsytmiehet ovat perfektionisteja ja heillä on korkeat standardit. Saatat vahingossa loukata Neitsyt miestä; jos teet niin, hän sulkeutuu ja lakkaa lähettämästä sinulle tekstiviestejä. Yleensä, jos hän loukkaantuu, se johtuu siitä, että kiinnitit negatiivisen huomion itseesi.

Neitsyt miehet ovat hienostuneita ja loukkaantuvat, jos keinutat venettä. He välttävät draamaa ja kiistoja. Mautonta vitsi tai säädyttömyys voi loukata Neitsyt-miehen kohteliasta luonnetta.

Kun neitsytmies vaikenee, olet ehkä työntänyt hänet liian pitkälle. Äänekäs, aggressiivinen tai dramaattinen oleminen sammuttaa Neitsyt-miehen. Kuinka kauan Neitsyt-mies katoaa, riippuu siitä, kuinka reagoit. Tee parannus, jos loukkasit häntä.

Yksinkertaiset salaisuudet, joiden avulla voit vietellä ja pitää Neitsyt-miehesi (ne toimivat kuin taikuutta)

Hän on kiireinen

Vaikka Neitsyt miehet sulkeutuvat loukkaantuessaan, hänen vaikenemisensa johtuu hänen ongelmistaan, ei sinusta. Neitsyt mies, joka on liian kiireinen osallistuakseen pitkiin tekstikeskusteluun, voi olla hiljaa.

Hän lähettää mieluummin tekstiviestejä, kun on jotain merkittävää kerrottavaa. Hän ei pidä small talkista ja välttää pitkiä keskusteluja tekstin välityksellä. Saatat ajatella, että keskustelet hänen kanssaan, mutta Neitsyt-mies haluaa olla ytimekäs.

Hän sanoo tekstillä mitä tarvitsee ja jatkaa eteenpäin. Neitsytmiehet lopettavat tekstiviestien lähettämisen, jos he ovat kiireisiä eikä heillä ole aikaa perehtyä keskustelun yksityiskohtiin.

Neitsyt miehet ovat lähes aina kiireisiä. He vihaavat seisokkeja ja pitävät aikataulunsa täynnä kiireistä työtä. Neitsyt-miehesi pitää keskustelut lyhyinä, koska hänellä on aina toinen tehtävä suoritettavana.

Jos mietit kuinka saada Neitsyt mies rakastumaan tekstin kautta, tämä taktiikka ei toimi. Neitsytmiehet ovat liian kiireisiä käytännön asioissa antaakseen tekstiviesteille niin paljon painoa. Älä tuhlaa aikaasi yrittääksesi voittaa hänet tekstin avulla.

Lue lisää Neitsyt-miehestä:Neitsyt Mies ei ole kiinnostunut,Merkit Neitsyt Mies välittää,Seksuaalisesti Please Neitsyt Mies,Anna Neitsyt miehen kaipaamaan sinua, jaKaukainen Neitsyt mies.

Hän on epävarma

Neitsytmiehet keskittyvät mieluummin tehtäviin ja minimoivat vuorovaikutusta muiden kanssa, koska he voivat olla epävarmoja. He tuntevat olonsa kiusallisiksi eivätkä pidä tunteellisista keskusteluista. Neitsytmiehen tekstiviestityyli on käytännöllinen; hän ei chattaile toimettomana.

He pitävät minimaalisesta vuorovaikutuksesta, ja heidän tekstityylinsä keskittyy olennaisen tiedon jakamiseen. He eivät pidä chattailusta yhteydenpidon vuoksi. Epävarma Neitsyt-mies siirtyy todennäköisesti keskustelusta nopeasti eteenpäin.

Neitsyt-miehesi välttää tekstiviestien lähettämistä, koska hän ei tiedä mitä sanoa, kun hänellä ei ole tehtävää suoritettavana. Keskity käytännön asioihin, kun lähetät tekstiviestin Neitsyt-miehelle, ja hän todennäköisemmin jatkaa keskustelua.

Katoavatko neitsyt miehet päiviksi, kun he tuntevat olonsa kiusallisiksi suhteen suhteen? Yleensä ei. Ainoa kerta, kun Neitsyt mies katoaa useiksi päiviksi, on silloin, kun hän on vihainen sinulle, matkustaa tai oleskelee perheen kanssa.

Onko Neitsyt-miehesi tuskallisen etäinen? Herätä rakkautesi uudelleen.

Hän on Kuntosalilla

Neitsytmiehet eivät ole pakkomielle ihmissuhteista, vaan keskittyvät terveyteen ja itsensä kehittämiseen. Kun Neitsyt mies ei lähetä sinulle tekstiviestiä, hän todennäköisesti tekee jotain parantaakseen terveyttään.

Neitsytmiehet rakastavat kuntoilua. Kuntosalilla käydessään Neitsyt-mies keskittyy maksimoimaan rutiinejaan. Hän ei keskustele turhaan painonnostokierrosten välillä. Jos Neitsyt-miehesi lakkaa lähettämästä sinulle tekstiviestejä, hän saattaa olla kuntosalilla.

Älä lähetä jatkuvasti tekstiviestejä Neitsyt-miehelle, kun hän on hiljaa. Hän näkee tämän rajojen rikkomisena. Saatat ärsyttää Neitsyt-miestä, jos lähetät hänelle toistuvasti tekstiviestin, kun hän vaikenee. Oletetaan, että hän on kiireinen muiden prioriteettien kanssa, äläkä aja häntä takaa.

Hän on Perheen kanssa

Toinen yleinen syy, miksi Neitsyt mies ei vastaa tekstiviesteihisi, on, kun hän on kiireinen perheensä kanssa. Neitsyt miehet ottavat vastuut vakavasti. Kun hän on perheen kanssa, hän ei salli häiriötekijöitä.

Hän jättää tekstiviestit huomiotta ja keskittyy täyttämään velvollisuutensa lapsiaan, vanhempiaan tai muita perheenjäseniä kohtaan. Perheen aika on pyhää Neitsyt-miehelle.

Jos Neitsyt-miehesi yhtäkkiä lopettaa tekstiviestien lähettämisen, hän kiinnittää jakamattoman huomionsa perheenjäseniinsä. Älä lähetä hänelle tekstiviestejä tai hänestä tuntuu, että yrität häiritä häntä tai häiritä hänen perhe-aikaansa.

Saatat ihmetellä, kuinka saada Neitsyt-miehesi tuntemaan syyllisyyttä siitä, että hän jätti sinut huomiotta, mutta sinun on parempi käyttää aikasi vetoamalla hänen perinteisiin etuihinsa. Anna hänelle tilaa ja vetoa hänen perhekeskeiseen luonteeseensa.

Jos neitsytmies katoaa päiviksi, hän saattaa jäädä perheen luo. Anna hänelle aikaa vastata sinulle. Neitsytmiehet ovat tunnetusti hitaita, eikä heitä voida kiirehtiä vastaamaan.

Tämä on ensimmäinen virhe, jonka naiset tekevät Neitsyt-miehen kanssa...

Hän vaeltaa

Neitsytmiehet nauttivat itsensä testaamisesta. He pyrkivät olemaan parhaimmillaan. Neitsyt-miehesi saattaa lopettaa tekstiviestien lähettämisen sinulle, jos hän on fyysisessä haasteessa, kuten vaellus tai melonta.

Vaikka Neitsyt-miehesi on erityisen tärkeä puhtaudesta, hän on myös ulkoilija. Hän on innokas retkeilijä, retkeilijä ja puutarhuri. Kun hän on retkellä, hän jättää saapuvat tekstit huomiotta.

Neitsyt-miehesi asettaa turvallisuuden etusijalle ulkoretkillään. Hän haluaa ihailla näkymiä ja ääniä ja nauttia luonnosta ilman häiriötekijöitä.

Jos lähetät jatkuvasti tekstiviestejä Neitsyt-miehelle, kun hän vaeltaa, hän saattaa alkaa paheksua sinua, koska häiritset hänen luonnossa vietettyä aikaa.

Noudata kontaktittoman sääntöä Neitsyt-miehen kanssa, kun hän on vaeltamassa tai uppoutunut seikkailuun. Pidä häntä vapaana, kun hän nauttii luonnosta.

Hän opiskelee

Neitsyt miehet ovat älykkäitä ja ahkeria. Kun hän lopettaa tekstiviestien lähettämisen sinulle, Neitsyt-miehesi saattaa opiskella. Hän on usein kirjastossa selailemassa kirjoja ja lukemassa muistiinpanojaan.

Neitsyt-miehesi saattaa olla poissa koulusta, mutta hän ei koskaan lopeta oppimista. Hän opiskelee suosikkiaineitaan ja haastaa itsensä oppimaan uusia asioita. Kun hän osuu kirjoihin, Neitsyt-miehesi katkaisee yhteyden keskusteluihin.

Neitsyt miehet voivat keskittyä älyllisiin tehtäviin keskeytyksettä. Hän jättää huomioimatta saapuvat ilmoitukset ollessaan tehtävässä. Neitsyt-miehesi saattaa opiskella tai tutkia suosikkiaiheitaan, kun hän on hiljaa.

Joskus hän kertoo, että hänellä on kiire opiskella. Mutta toisinaan Neitsyt-miehesi jättää tekstisi huomiotta ja aikoo jatkaa keskustelua myöhemmin. Jos hän ei pidä keskusteluasi välttämättömänä, hän viivyttelee vastaamista, kunnes hän on lopettanut opiskelun.

Tämä yksi outo temppu on ainoa tapa houkutella neitsyt miestä.

Hän jäähtyy

Neitsyt miehet eivät ole kiihtyneet vihaan. Voit painaa niiden painikkeita etkä lennä kahvasta, vaan ota asiat rauhallisesti. Mutta jos jotain sanomasi tai tekemäsi joutuu Neitsyt-miehen ihon alle, hän saattaa olla hiljaa, jotta hän voi rauhoittua.

Neitsyt, joka viilentyy, vie aikaa käsitelläkseen laukaisimiaan ennen kuin vastaa sinulle. Neitsyt-miehesi saattaa olla hiljaa, koska hän haluaa saada perspektiiviä.

Joskus Neitsyt-mies tarvitsee aikaa rauhoittua, jos hän on vihainen sinuun. Jos hän ei vastaa heti ja väitit äskettäin, Neitsyt-miehesi saattaa yrittää kerätä ajatuksiaan.

Et ehkä ymmärrä, että hän on vihainen sinulle. Neitsyt-miehesi voi olla hämmentynyt ja yrittää välttää heijastamasta vihaansa sinuun. Anna hänelle tilaa, ja hän yleensä palaa lopettamaan keskustelun.

Hän on tylsistynyt

Neitsyt miehet voivat olla yksityiskohtiin suuntautuneita, eivätkä ikävystyttävä työ saa heitä pois. Mutta jos Neitsyt mies on tylsistynyt, hän voi ajautua keskustelusta. Neitsyt miehet eivät käy pitkiä keskusteluja kohteliaisuudesta.

Jos keskustelu kuivuu, Neitsyt-mies kyllästyy ja jatkaa eteenpäin. Hän saattaa olla hiljaa, kun ei ole enää mitään puhuttavaa.

Neitsyt-miehesi ei pidä kuivista ja yksitoikkoisista keskusteluista. Jos tekstikeskustelustasi on tullut toistuvaa tai tarpeetonta, Neitsyt-miehesi saattaa sulkeutua ja katkaista yhteyden sinuun, kunnes sinulla on jotain dynaamista puhuttavaa.

Yksi merkeistä, jonka neitsyt mies ei ole tosissaan sinua kohtaan, on se, että he katoavat jatkuvasti viikkoja kerrallaan. Kun hän sulkeutuu pitkiksi ajoiksi, hän ei kyllästy, hän ei vain ole kiinnostunut suhteesta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 29/09/2023

Views: 6186

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.