Vaakamies-Persoonallisuus ja piirteet dekoodattu | Selvitä millainen on rakastunut Vaakamies ja onko hän oikea mies sinulle - eAstroHelp (2023)

AVaaka mieson viehättävä arvoituksellinen kaveri, joka on aina onnellinen, ainakin pinnalla. Sisäisesti hän on jatkuvasti sodassa ristiriitaisen persoonallisuutensa kanssa. Pelkäätkö jo, että hän ei ehkä ole oikea kaveri treffeille, mutta et voi olla rakastumatta häneen? Jos kyllä, et ole ainoa nainen, jolla on vaikeuksia ymmärtää tämän hirveän hyvännäköisen miehen järkeä. Tunnemme teidät, hyvät naiset, mutta älkää ryntäkö sulkemaan häntä pois mahdollisesta rakastajastanne. Älä huoli! Olemme purkaneet a.:n ristiriitaisen persoonallisuudenVaakamies pitkälti. Katso sitä ja ymmärrä, mitä olet allekirjoittanut, ennen kuin aloitat seurustelun hänen kanssaan.

7 Vaakamiehen salaisuutta, jotka sinun tulisi tietää ennen kuin tapaat hänen kanssaan

Häntä hallitsee Venus, kauneuden, intohimon, ylellisyyden, vaurauden ja halujen planeetta! On sanomattakin selvää, että hän on uskomattoman komea. Mutta hänen persoonallisuudessaan on niin paljon muuta, mikä sinun pitäisi tietää. Katso!

Vaakamiehen ulkonäkö ja luonne: Vaakamiehen piirteet

Vaaka-mies on epäjohdonmukainen. Jep! Se on totuus, vaikka se aluksi kuulostaa kuinka epätodelliselta. Hän ei ole se lajiteltu mies, jolle hän näyttää olevansa ensimmäisillä treffeillä. Itse asiassa hän on kaikkea muuta kuin järjestetty. Mutta samalla hänen tunteensa ovat todellisia. Hän on hauska, rento ja unelma, jonka kanssa hän on. Hän on palapeli, joka pitää sinut koukussa.

 1. Hän on arpeutunut monella tapaa– Vastuullinen mies, jolla on suuria unelmia silmissään, on vain illuusio. Vaaka-mies tietää liian hyvin olevansa unelmoija. Mutta hänellä on niin paljon vakaumusta, että haluaisit uskoa siihen, mitä hän sanoo. Hän on liian hyvä piilottamaan, että hän on pelännyt ennen kuin löysi sinut.
 2. Hänellä on teini-ikäisen kadonnut sielu– Hän voi olla kaikkea muuta kuin ovela. Koska hän ei osaa käsitellä tunteita, hänellä on yksimielisyys. Rehellisesti sanottuna hän ei tarkoita mitään pahaa.
 3. Hän on surkean hyvännäköinen– Hänen kauniista ulkonäöstään on mahdotonta päästä yli. Hän on pitkä ja hänellä on leveät hartiat tukemaan maskuliinista voimaa. Hän tietää kuinka haluttava on ja käyttää sitä hyväkseen.
 4. Hän on Smooth Talker– Vaaka-mies on syntynyt tarinankertoja. Hän on niin seikkailunhaluinen, että hän kerää monia kiehtovia tarinoita. Naiset vain rakastavat kuunnella häntä. Hän on mielenkiintoinen ja elämä hänen kanssaan ei voi koskaan olla tylsää.
 5. Hän ei ole Nagging Ystävällinen– Tulit myöhään kotiin, koska sinulla oli tapaaminen ja kollegasi on vain ystäväsi! Lopulta löytyy mies, joka ymmärtää kaiken. Muista, että Vaaka-mies ei epäile sinua, ellet anna hänelle todellista syytä. Joten seurustelu hänen kanssaan ei tuo mukanaan sitä matkatavaraa, että häntä jatkuvasti ahdistaa epäilys.

Vaakamies ja hänen ongelmansa: Mikä on Vaakamiehen heikkous?

Jos haluat suoraviivaisen miehen, joka tietää minne on matkalla, vältä Vaaka-miestä. Hän on päinvastainen kuin mitä juuri sanoimme. Hänen kanssaan oleminen vaatii kärsivällisyyttä. Hän on itsepäinen ja impulsiivinen. Ei siinä kaikki! Hänen kanssaan on muutamia muita ongelmia.

 1. Hän kantaa kaunaa kuin kukaan muu.
 2. Hän voi olla pakkomielle itseensä.
 3. Hän on arvaamaton.
 4. Hän haaveilee sinua, jos viet hänet väkisin tapaamaan ystäviäsi ja perhettäsi.
 5. Hän ei ole hyvä käsittelemään yllätyksiä ja stressiä.
 6. Hän tarvitsee aikaa ymmärtääkseen sinun tärkeys. Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä, et voi koskaan saada onnistunutta suhdetta Vaaka-miehen kanssa.

Nämä horoskooppimerkit todennäköisimmin F...

Nämä horoskooppimerkit löytävät todennäköisimmin rakkautta talvella #rakkaus #horoskooppimerkit #talvi #suhde #2023

Vaakamiehen rakkauselämä: Miten vaakamies on rakastunut?

Hän on päiväuneksija. Mitä odotat? Hänellä on niin paljon vapaa-aikaa, että hän ajattelee sinua koko ajan. Se, onko hän romanttinen vai ei, riippuu siitä, mikä on käsityksesi romantiikasta.

Vaaka-miehellä on runoilijan sielu. Hän voi kirjoittaa lauluja kehuisiisi, antaa sinulle lahjoja ja viedä sinut treffeille ja lomille. Hän ei kuitenkaan voi viedä sinua tapaamaan vanhempiaan tai lähteä kanssasi tapaamaan omiasi. Hän ei sanoMinä rakastan sinuavain saadakseen sinulle hyvän olon. Nämä asiat järkyttävät häntä, koska ne merkitsevät hänelle paljon.

Millainen rakastaja hän on, riippuu siitä, kuinka paljon aikaa olette viettäneet yhdessä. Älä odota hänen suhtautuvan sinuun vakavasti suhteen alussa.

Saatat myös haluta lukea - Neitsytmies ja hänen persoonallisuutensa dekoodattu!

Vaakamiehen seksuaalisuus: Millainen Vaakamies sängyssä?

Hän kantaa Venuksen voimakasta lämpöä. Hän on uskomattoman kuuma sängyssä. Hänellä on monia temppuja hihoissaan, jotka saavat sinut haukkumaan. Hän on vahva ja voimakas ja rakastaa perusteellisesti. Häntä ei haittaa, jos haluat kokeilla jotain uutta. Päinvastoin, osallistuminen sinun päästäsi innostaa häntä entisestään.

Vaakamies pitää ja ei pidä: Mistä vaakamies pitää naisessa?

Hänellä on silmää kauneudelle. Joten ulkonäöllä on hänelle väliä, on sanomattakin selvää. Se ei kuitenkaan riitä pitämään hänet koukussa. Hän etsii paljon enemmän.

Vaaka-mies etsii naista, joka voi pitää hänestä kiinni ja joka on kärsivällinen. Hän pitää huumorista ja seikkailusta. Jos olet joku, joka ei halua ulkoilla paljon, hän ei ole oikea kaveri sinulle. Vaaka-mies rakastaa seikkailunhaluisia naisia. Toisin kuin useimmat ihmiset uskovat, hän haluaa kuunnella yhtä paljon kuin puhua. Joten jos olet chatterbox, hän on kaikki korvat.

Vaakamies parisuhteessa: Onko Vaakamies naisentekijä?

Vaaka-miehellä on naisentekijän tunniste, mutta se ei ole totta. Hänellä on pitkä lista tyttöystäviä, ei siksi, että hän pettää, vaan siksi, että hän pelkää sitoutumista. Koska useimmat naiset haluavat asettua hänen kanssaan, hän järisyttää, eroaa ja jatkaa eteenpäin.

Tämän sanottuaan huoli siitä, että hän saattaa pettää sinua, ei ole täysin liioittelua. Kuten sanoimme, hänellä on kaunaa. Joten jos hän tuntee olevansa loukussa tai emotionaalisesti käytettynä, hän tekee kaikkensa satuttaakseen sinua, ja siihen sisältyy myös pettäminen!

Vaakamiehen naimisissa oleva elämä: Onko Vaakamies uskollinen aviomies?

Tässä on asia, Vaaka-mieheltä vaatii paljon rohkeutta ilmaista tunteitaan, puhumattakaan naimisiinmenosta. Se tosiasia, että hän on naimisissa kanssasi, tarkoittaa, että hän on epätoivoisesti rakastunut sinuun. Hän ei koskaan tee mitään sabotoidakseen suhdetta, josta hän niin rakastaa.

Itse asiassa Vaaka-mies ei ehkä ole 100% uskollinen poikaystävänä. Hän on kuitenkin 100% uskollinenaviomies.

Vaakamiehen lintuperspektiivi

Vaakamiehen yhteensopivuus horoskooppimerkit

Tarkista itsesi automaattisesti, jos olet kärsimätön, impulsiivinen, päättämätön tai vaativa. Vaaka-mies on kaikki, mitä juuri sanoimme, kärsimätön, impulsiivinen, päättämätön ja vaativa. Joten hän tarvitsee naisen, joka on juuri päinvastainen. Olet hänen sielunkumppaninsa, jos olet jokin seuraavista.

 1. Vaaka mies ja Neitsyt nainen– Tällä pariskunnalla lentää kipinöitä kaikkialla. Ne on tehty toisilleen. Ne ovat toistensa elämän puuttuvia palasia.
 2. Vaaka-mies ja Oinas-nainen– Vaaka-mies tappelee vähiten Oinas-naisen kanssa. Hän on hänen perimmäinen kutsumuksensa.
 3. Vaaka mies ja Vesimies -nainen– He ovat täydellinen pari joka suhteessa. Heidän rytminsä sopii yhteen. Vesimiesnainen herättää intohimoa Vaaka-miehessä.
 4. Vaaka mies ja Kaksosnainen– Vaaka-miehellä on hauskinta Kaksosnaisen kanssa. Tämä pari on hulluna toisiinsa.
 5. Vaaka-mies ja Nainen Leijona– Heidän suhteensa alkupala on vaikea. Mutta Librat ovat niin kiinnostuneita leijonasta, että he saavat suhteen toimimaan joka tapauksessa.

Vaakamiehen ura ja työ

Vaaka-mies on erittäin luova. Hänen suuri mielikuvituksensa saa hyväksynnän valokuvauksessa, laulamisessa ja kirjoittamisessa. Hän on sellainen, jonka on määrä rikastua ennemmin tai myöhemmin elämässään. Kyllä, hänen asenteensa aiheuttaa virheitä hänen urallaan. Mutta mikään ei voi estää häntä ansaitsemasta nimeä ja mainetta, jos hän päättää jatkaa intohimoaan.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated: 23/10/2023

Views: 6525

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.