Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (2023)

Kuinka ottaa yhteyttä Nestin asiakaspalveluun/tukeen

Nestin yhteystiedot

Alla on lueteltu suosituimmat suositukset yhteyden ottamiseksi Nestiin. Teemme perusteltuja arvauksia heidän verkkosivustonsa suorilla sivuilla, joilla saamme apua ongelmiin, kuten sivuston/sovelluksen käyttöön, laskutukseen, hinnoitteluun, käyttöön, integraatioihin ja muihin ongelmiin. Voit kokeilla mitä tahansa alla olevista tavoista ottaaksesi yhteyttä Nestiin. Selvitä, mitkä vaihtoehdot ovat nopeimpia asiakaspalvelu-ongelmien ratkaisemiseksi.
Seuraavat yhteydenottovaihtoehdot ovat käytettävissä: Hintatiedot, tuki, yleinen ohje ja lehdistötiedot/uusi kattavuus (maineen mittaamiseksi).

HUOMAA: Jos alla olevat linkit eivät toimi sinulle, siirry suoraan osoitteeseenNest Labsin kotisivu

100 % Contact Match

Kehittäjä:Nest Labs Inc.

Sähköposti: [sähköpostisuojattu]


Lisää otteluita

Katso Nest Labsin hintatiedot
Ota yhteyttä Nest Labsiin!TaiOta yhteyttä tukeen
Tarvitsetko apua Nest Labsin käytössä? Kokeile heidän ohjekeskustaan ​​nyt!
Nest Labs uutisissa!


Sosiaalinen tuki ja yhteystiedot

Nest Labs Facebookissa!
Nest Labs Twitterissä!
Nest Labs LinkedInissä!

Raportoidut ongelmat: 17 kommenttia

4.6/5

Kirjailija: Thomas Steichen

1 kuukausi sitten

Minulla on uusi puhelinnumero, enkä voi nollata kaksivaiheista vahvistusta. Voitko nollata tilini? tom

Kirjailija: Winston Walker

3 kuukautta sitten

Unohdin nastani termostaatille

Kirjailija: PAUL (IHOR) MACHULA

4 kuukautta sitten

Dropcam-kamerani ei käynnisty iPhonessa, iPadissa tai tietokoneessa. Tein sen, mitä se käski tehdä, en voi skannata kameran takana olevaa koodia tai kirjoittaa numeroa koodin viereen. mikä on seuraava vaihtoehtoni?

Kirjailija: Carlos Martinez

4 kuukautta sitten

Minun on peruutettava NEST-palvelu, enkä voi ottaa yhteyttä yritykseen suoraan puhelimitse. Kamerani eivät toimi vähään aikaan.

Kirjailija: James Prince

5 kuukautta sitten

Minulla on kolme nest learning -termostaattia. Kaksi niistä on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Lähin reititin ei muodosta yhteyttä. Olen ladannut termostaatin ja nollannut reitittimen, mutta silti ei onnea. Termostaatit asennettiin huhtikuussa 2022. Se, joka ei saa yhteyttä, oli kunnossa tähän aamuun asti. Voitko antaa minulle puhelinnumeron, jotta voin puhua ihmisen kanssa? Kiitos

Kirjailija: Troy Jerome Howard

5 kuukautta sitten

En näe videota, vaikka olen yhteydessä Wi-Fi-verkkooni, ja se kertoo minulle, että minun on katkaistava yhteys, koska se muodostaa yhteyden toiseen tiliin, jonka tein, mutta en silti nähnyt videota... .Voiko kukaan auttaa minua?

Kirjailija: Richard Leonard

5 kuukautta sitten

SeriusXM katosi kaiuttimistani. Sovellus avattiin ja yritä lisätä uudelleen. XM ei näy palveluntarjoajaluetteloon lisättävänä vaihtoehtona. Miten menee

Kirjailija: Susan Cagle

6 kuukautta sitten

Kuinka teippasin kahta Nest-kameraani?

Kirjailija: Laura B August

7 kuukautta sitten

Soita minulle, kamerani sanoo offline-tilassa. Se voi olla sähköinen, mutta haluan tarkistaa ja keskustella jonkun kanssa.920-540-1483 Kiitos paljon, Laura August

Kirjailija: Gary Durham

9 kuukautta sitten

Meillä on kaksi pesäulkokameraa ja ovikellokamera, jotka on asennettu kahdella matkapuhelimellamme. Kaikki toimi hyvin, kunnes saimme uudet kännykät. Kuinka yhdistän kaiken uusiin puhelimiin? Henkilö, joka asensi kamerat alkuperäisillä puhelimillamme, ei ole enää käytettävissä auttamaan. Olen seniori, jolla on hyvin rajalliset tekniset tiedot. Auttakaa.

Kirjailija: Dave Reeder

1 vuosi sitten

Minulla on ongelmia tilini ja tilaukseni kanssa. Soita minulle numeroon 402-720-5848

Kirjailija: dennis l byrd

1 vuosi sitten

Minulla on kaksi ulkona toimivaa akkupesäkameraa, toimivat loistavasti. Rootermodeemi on katkennut, joten yhteys katkeaa. täytyy saada asiat takaisin verkkoon, laatikot, jotka ne tulivat, mutta ei linssin suojuksia, joissa on yhdeksän numerokoodia uudelleen asentamista varten ja laita ne takaisin käyntiin, hanki kaikki muut numerot, auta.

Kirjailija: Joseph Petitto

1 vuosi sitten

Kuinka päivitän laskutustavan?

Kirjailija: Tamara Nelson

1 vuosi sitten

Tarvitsen apua Nest Aware Plus -tilaukseni peruuttamisessa. Minulta on nostettu tililtäni joka kuukausi 12,00, enkä edes käytä kameraa tai mitään, enkä ole varaa vetää rahaa sekkitililtäni joka kuukausi. Juuri sellaiseen, jota en edes käytä. Auttaisitko minua

Kirjailija: larry_ren

Turhauttavaa

Tuotteet itsessään ovat erinomaista laatua. Mutta tämä sovellus on suuri pettymys. Sillä on niin korkea latenssinopeus - avaat sovelluksen ja kestää 45 sekuntia latautua päävalikkoon. (Se ei ole minun wifi- tai matkapuhelinyhteyteni) Mietitäänpä tätä: ovikellosi soi. Avaat sovelluksen, odotat 45 sekuntia ja siirryt sitten ovikelloon, jossa pääset mikrofoniin ja alat puhua. Tuolloin vuorovaikutusaika on ollut noin 55 sekuntia. Suurin osa ihmisistä ei ovikellon soiton jälkeen pysy ovella niin kauan, joten kun vihdoin pääsen mikrofonin luo, henkilö on poissa ja ominaisuus ei ole enää hyödyllinen. Lisäksi pesävartijan vartiointi sovelluksella on tuskaa. Napautan suojusta ja se latautuu 30 sekuntia ja sanon sitten, että se ei voi muodostaa yhteyttä. Teen sen uudelleen. Ei voi muodostaa yhteyttä. 5 tai 6 kertaa se virittää järjestelmän VIIMEISIN. Viimeinen valitukseni on, että nestiä ei ole enää integroitu HomeKitiin. Se oli aiemmin ennen kuin Google osti yrityksen. Ymmärrän, että Google haluaa sen sijaan sinun käyttävän Googlen kotijärjestelmää, mutta innokkaana Apple-käyttäjänä on turhauttavaa käyttää kahta järjestelmää. Valitsimme Nestin, koska fyysiset tuotteet ovat kaukana kilpailijoista, mutta tässä sovelluksessa on joitain vakavia parantamisen varaa. Vähennä verkkopuheluja sovellusten käynnistämisen yhteydessä, harkitse sovelluksen viiveen tarkastelua ja katso, missä ongelma piilee. Integroi sitten HomeKitiin.Kirjailija: TheRidetohealth

Jouduin palveluun, jota en halunnut.

Ostin kamerani kaksi vuotta sitten, eikä minulla ole ollut valittamista viime aikoihin asti. Olen päivittänyt suunnitelmani ja laskenut suunnitelmani alas ilman ongelmia myöhään asti. Soitin itselleni päivittäessäni takaisin 30 päivän videohistoriaan saadakseni tietoa EBR:stä (tapahtumapohjaisesta tallentamisesta). Naurettavin asia mihin olen koskaan törmännyt. Nyt historiassani on materiaalia, jotka puuttuvat. Olen missannut argumentteja, joita kamerat käyttävät poimimiseen, mutta nyt eivät, koska kukaan ei ollut kameran edessä. En voi sietää sitä. Ostin kamerat, koska ne toimivat. Päivityksen myötä olen nyt toisen sukupolven ja omistan 300 dollarin kameroita, jotka toimivat Googlen mielestä. Kaiken lisäksi maksoin 40 dollaria per kamera vuodessa. Nyt saadakseni ne toimimaan samalla tavalla kuin ostohetkellä. Minun on maksettava 60 dollaria vuodessa per kamera. Asiakaspalvelu on keskiarvon alapuolella, ja se siirtää sinut seuraavalle henkilölle, joka ei voi auttaa sinua. Ehdottomasti vältettävä tuote. On olemassa muitakin kameroita halvemmalla. Ne tarjoavat saman asian halvemmalla ja voit välttää tärkeän materiaalin osien puuttumisen. Yritys yrittää säästää tallennustilaa tai veloittaa siitä kuukausittain, on paras arvaukseni. Joka tapauksessa se tapahtuu kuluttajien turvallisuudentunteen kustannuksella.Kirjailija: Tuwharetoa7

Jatkuvasti huonompi joka kerta kun käytän sitä

Nest-sovellus oli ennen loistava ja toimi saumattomasti. Jotenkin Nest julkaisee jatkuvasti bugeja ja sovellus huononee joka kerta, kun käytän sitä. Tässä vaiheessa videovirtojen selaaminen on täysin käyttökelvotonta. Se häiritsee ja hyppää ja jäätyy niin paljon yrittäessään kuurata, että siitä tulee niin ärsyttävää, että luovutan. Outoa on, että se toimi ennen hyvin, jotenkin miten he sotsivat sen täysin. Ei vain sitä, vaan he itse asiassa vahingossa poistivat painikkeen voidakseen vaihtaa tapahtumien välillä ja mahdollisuuden selata videosyötettä. Painike oli edelleen siellä, mutta siinä ei vain ollut kuvaketta, joten voit vielä aktivoida sen jonkin aikaa. Kaiken kaikkiaan olen ollut niin jatkuvasti pettynyt pesään ja sen sovellukseen, että olen pikkuhiljaa luopumassa kaikista pesävarusteistani. Muistaakseni minulla on neljä pesäkameraa, ovikello, termostaatti, turvajärjestelmä ja kaksi palovaroitinta. Maksan myös tilauksen kuukausittain. Ymmärrän myös, että voi olla vaikeaa saada työntekijät työskentelemään kotoa käsin ja että päivitykset voivat olla vaikeita, mutta rehellisesti sanottuna on melkein kuin laadunvarmistusta ei olisi olemassa. Työskentelen ohjelmistotekniikan parissa ja jos vapauttaisin nest-julkaisut, saatan päästä eroon siitä kerran, mutta johdonmukaisesti, kuten nest, minut irtisanottaisiin kokonaan.
Onko sinulla ongelmia Nestin kanssa? Ilmoita ongelmasta

Jätä kommentti:

Miksi minun pitäisi ilmoittaa Nestiä koskevasta ongelmasta?

  1. Kaltaisesi käyttäjien kohtaamien ongelmien poistaminen on hyvä tapa kiinnittää Nestin huomio ongelmaasi käyttämällä väkijoukkoja. Meillä on yli 1 000 000 käyttäjää ja yritykset kuuntelevat meitä.
  2. Olemme kehittäneet järjestelmän, joka yrittää ottaa yhteyttä yritykseen, kun ongelma on raportoitu, ja jos on raportoitu paljon, yritykset kuuntelevat ehdottomasti.
  3. Tärkeää on, että asiakkaat voivat oppia muilta asiakkailta, jos ongelma on yleinen ongelma, joka on ratkaistu aiemmin.
  4. Jos olet Nest-asiakas ja kohtaat ongelman, Justuseapp ei ehkä ole nopein ja tehokkain tapa ratkaista ongelma, mutta ainakin voit varoittaa muita käyttämästä Nestiä.

Lopeta naurettavat maksut.


Estä sovelluksia ottamasta rahojasi ilman lupaa. Hanki ilmainen virtuaalinen luottokortti tilauksia varten.

Aloita nyt →

Lifestylen suosituimmat sovellukset

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (1)


Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (2)


Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (3)


Trulia Real Estate: Etsi koteja

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (4)


Bumble - Treffit. Ystävät. Chat

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (5)


Meditaatiopesä

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (6)


Nest Palkkalaskenta

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (7)


Rehellinen Yritys

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (8)


AskHonest - Nimettömät viestit

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (9)


Sleep Nest

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (10)


Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (11)


Nestlen keittiö. Reseptit ja menut

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (12)


Booksy: Varaa aikasi

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (13)


Wyze - Tee kodistasi älykkäämpi

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (14)


Ansaitse rahaa - Ansaitse helppoa rahaa

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (15)


Paint by Number -värityspelit

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (16)


Päivittäinen Horoskooppi

Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (17)


Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (18)


Ota yhteyttä Nestiin | Asiakaspalvelu/tuki 2023 - JustUseApp (19)


Google Home
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated: 11/06/2023

Views: 6102

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.