Millainen hän on aviomiehenä Jupiter-merkkinsä perusteella (2023)

Astrologiassa miehenJupiterin merkkiedustaa usein, millainen aviomies hänestä tulee (yhdessä hänen Saturnus-merkkinsä kanssa). Naisen kaaviossa Jupiter edustaa elämänkumppania, johon hän vetoaa eniten. Toisaalta perinteisesti naisen kaaviossa hänenKuu merkkiedustaa, millainen vaimo hänestä tulee amiehen kuumerkki edustaa naista, jonka kanssa hän lopulta päättää mennä naimisiin.

Millainen hän on aviomiehenä Jupiter-merkkinsä perusteella

AIHEUTTAA:Kuinka löytää aviomiehesi astrologian avulla, TikTokin mukaan

Jupiter Oinas aviomies

Jos miehellä, josta pidät, on Oinas Jupiter, hän ei ujostele tunteitaan eikä pysty pidättelemään itseään seikkailuilta. Hänellä saattaa olla huono impulssihallinta, mutta hän on todellinen rakas, joka ei voi pitää kaunaa tai olla vihainen liian kauan. Oinaan Jupiter-miehillä on yleensä lapsen kaltainen persoonallisuus ja onnea puolellaan. Mutta aviomiehenä he eivät ole kovin hyödyllisiä kotona. Lähinnä siksi, että heillä on tapana unohtaa askareensa tai saada television, videopelien jne. huomion häiritsemään helposti.

Jupiter Härässä aviomies

Härässä oleva Jupiter-mies tietää, mistä hän pitää ja mistä ei. Ja kun hän kohtaa uusia kokemuksia, hän on hyvä päättämään, pitääkö hän jostakin ja tekeekö sen uudelleen vai kieltäytyykö hän kohteliaasti, jos häntä pyydetään kokeilemaan toisen kerran. Härkä Jupiter -miehet rakastavat viiniä ja fine dining -ruokailua. Ja aviomiehenä he rakastavat hemmotella kumppaniaan lahjoilla ja jalokivillä. He ovat hyviä taloutensa kanssa, ja heillä ei yleensä ole ongelmia resurssien ja kiinteistöjen keräämisessä... ellei heillä ole negatiivisia vaivoja syntymäkartassa.

Jupiter Kaksosissa aviomies

Jupiter Kaksosissa miehillä ei ole ongelmaa antaa puolisonsa ottaa johtoa. Heitä voidaan kutsua "suurkaupunkimiehiksi". He eivät pidä konflikteista ja rakastavat jakaa tietonsa kenenkään ja kaikkien kanssa. Aviomiehenä Gemini Jupiter -mies auttaa sinua todennäköisimmin keittiössä ja kotona. Suurimman osan ajasta hän tuntee olevansa enemmän paras ystävä kuin puoliso. Mutta riippumatta siitä, mitä ahdasmieliset ihmiset ajattelevat, Gemini Jupiter -mies ei ole "heikko".

Jupiter syövän aviomiehessä

Jos miehellä, josta pidät, on Jupiter syövässä, hän on setäydellinen aviomies materiaali. Tämä mies rakastaa perheestään ja kodistaan ​​huolehtimista ja on aina antelias läheisilleen. Hän on tyyppi, joka keskustelee avoimesti lasten hankkimisesta jonakin päivänämiten niitä kasvatetaan. Ja hän todennäköisesti hemmottelee lapsiaan suurella kiintymyksellä ja antaa heille mitä tahansa he pyytävät.

Jupiter leijona aviomies

Jupiter Leijonassa miehet rakastavat valokeilassa. Mutta he rakastavat sitä vielä enemmän, kun ihmiset kiittävät heitä suuresti heidän avustaan ​​tai hyvistä asioista, joita he ovat antaneet heille. Tämän miehen huomiotta jättäminen on sama asia kuin punaisen lipun heiluttaminen kehässä olevan härän edessä. Hän jättää sinut huomioimatta kuin et olisi olemassa, ellet sovi hänelle. Aviomiehenä Leo Jupiter -mies on mustasukkainen ja omistushaluinen. He ovat alttiimpia valitsemaan apalkintovaimo.

Jupiter Neitsyt aviomies

Riippuu persoonallisuudestasi, pidätkö Jupiterista Neitsyt-miehenä aviomiehenä vai et. Maan merkit rakastavat hänen käytännöllistä luonnettaan ja kriittistä katsetta yksityiskohtien suhteen. Mutta palomerkit luulevat, että hän on yksi ärsyttävä syylä, joka on karkotettava maailmasta. Tämä kaveri on nitpickyn määritelmä. Aviomiehenä hän tarvitsee erityistä huolenpitoa syömänsä ruuan suhteen. Muussa tapauksessa ole valmis hoitamaan hänet säännöllisesti takaisin terveeksi kroonisten suolisto-ongelmien vuoksi.

AIHEUTTAA:

Jupiter Vaaka aviomies

Jupiter Vaakassa miehet voivat antaa naisen juosta rahoilleen vaatekaappinsa koolla. Vaatteet, kengät, hajuvedet, kellot, tämä mies on erittäin muotitietoinen. Mutta jotkut Libra Jupiter -miehet eivät vaikuta siltä pinnalta taloudellisen asemansa vuoksi. Mutta huomaat hänen jatkuvasti kritisoivan muiden miesten, mukaan lukien julkkisten, vaatteita ja muotitajua. Hän on myös todennäköisimmin kaikista horoskooppimiehistä, jotka tietävät, mitä Met-gaalassa tapahtui. Aviomiehenä Libra Jupiter -mies on taipuvainen tappelemaan kumppaninsa kanssa. Ja hän valitsee vain puolison, joka näyttää hyvältä hänen vieressään ja edistää hänen asemaansa ikätovereidensa silmissä.

Jupiter Skorpionissa aviomies

Jupiteria pidetään laajaltiheikentynyt Kaurisissa, mutta Skorpioni Jupiterilla on itse asiassa taipumus heikentyä enemmän kuin Kauris Jupiterilla. Tämä mies voi muuttua anteliaasta toisena päivänä erittäin kurjaksi. Hän tuntee usein olevansa muiden väärinymmärretty, mutta se johtuu pääasiassa siitä, että asiat, jotka hän pitää kiehtovina, eivät kiehto muita. Mielenkiintoista on, että Skorpionissa oleva Jupiter-mies hyötyy eniten siitä, kenen kanssa hän menee naimisiin. Mutta hänen puolisonsa voi kohdata huonoa onnea ja kokea päinvastaista. Hän on myös tyyppi, joka kaipaa täydellistä omistautumista ja huomiota koko ajan, mutta ei koskaan ilmaise sitä ääneen, koska hän tietää, että se sammuttaa ihmiset välittömästi. Mutta hänellä on kaunaa, kun hänen kumppaninsa ei täytä tätä lausumatonta toivetta.

Jupiter Jousimiehen aviomies

Jupiter Jousimiehen miehestä tulee enemmän opettajaksi kuin mieheksi romanttisessa suhteessa. Ja kumppaneilla ei edes tarvitse olla ikäeroa, jotta tämä olisi selvää! Mutta hän on hyvin tasainen ja iloinen. Ihmiset pitävät hengailusta Jousimies Jupiter -miesten kanssa. Aviomiehenä saatat joutua muistuttamaan Jousimies Jupiter -miestä hänen askareistaan ​​aika ajoin, mutta hän tekee osansa talossa ilman riitaa. Hän on tyyppi, joka rakastaa matkustamista eikä välitä siitä, kuka on hänen mukanaan. Hän on yhtä iloinen puolisonsa ja lastensa kanssa kuin ystäviensä tai työtovereidensa kanssa.

Jupiter Kauris aviomies

Kaurisin Jupiter-miehiä siunaa onni uran alalla. Mitä kovemmin he työskentelevät, sitä enemmän heidän onnensa loistaa. Ja vaikka tämä voi tehdä tästä miehestä poissaolevan aviomiehen suurimman osan ajasta, et koskaan puutu puutteeseen, jos menet hänen kanssaan naimisiin. Kauris Jupiter -miehet eivät ole ylellisiä eivätkä halua antaa lahjoja ihmisille, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä tai osa rituaalia tai tapaa.

Jupiter Vesimiehen aviomies

Jos haluamallasi kaverilla on Jupiter Vesimiehessä, hän on syrjäinen aviomies, joka voi olla taipuvainen eksymään ajatuksiinsa tai istumaan hiljaisuudessa tuntikausia peräkkäin ilman, että hänen tarvitsee täyttää ilmaa pienillä puheilla. Introvertit pitävät siitä, että tämä mies on aviomies. Mutta ekstrovertit ottavat hänen syrjäisyytensä henkilökohtaisesti ja loukkaantuvat. Vesimies Jupiter -mies on kuitenkin erittäin ystävällinen. Mutta joskus saatat ihmetellä, menikö hän naimisiin vain siksi, että hänen vanhempansa pyysivät häntä, ja huomaako hän edes, jos vietät kuukauden pituisen loman parhaiden ystäviesi kanssa etkä olisi paikalla.

Aiheeseen liittyviä tarinoita YourTangosta:

Rakkaushoroskooppi sunnuntaille 30. heinäkuuta 2023

Näillä kolmella horoskoopilla on parhaat horoskoopit 30. heinäkuuta

Jupiter Kaloissa aviomies

Jupiter Kaloissa miehet ovat romanttisimpia heistä. Ja siitä lähtienJupiter ja Neptunus ovat Kalojen kaksoishallitsija, heitä on myös siunattu onnella. Aviomiehenä Kalat Jupiter -miehet ovat yleensä unohtavia eivätkä ole kovin hyviä noudattamaan aikataulua. He eivät kuitenkaan pelkää näyttää tunteitaan ja heillä on paljon empatiaa kumppaninsa tuskaa ja ahdistusta kohtaan.

AIHEUTTAA:Kuinka ennustaa, milloin menet naimisiin, astrologian perusteella

Valeria Black on tarot-lukija ja astrologian nörtti, jolla on ripaus ilkeää huumoria.Seuraa häntä Instagramissalisää.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated: 09/21/2023

Views: 6533

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.