Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (2023)

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (1)Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (2)Kuva:Cottonbro -studio

"Ei yhteyssääntöä" on niin tehokas, koska se tarkoittaa, että henkilö on hyväksynyt sen tosiasian, että suhde on ohi.Muiden muistomerkkien poistaminen, puhelinnumeroiden, sähköpostiosoitteiden estäminen ja entisen syrjäyttämätön sosiaalisessa mediassa ovat katarsi -toimia.

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (3)

Kuinka rakennat luottamuksen ja kunnioituksen suhteeseen?

Luottamuksen uudelleenrakentaminen, kun olet loukannut joku harkitse miksi teit sen.Ennen kuin aloitat luottamuksen uudelleenrakentamisprosessin, haluat ensin tarkistaa ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 9. tammikuuta 2019

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (4)

Onko tytöt kuten miehet, jotka pelaavat kovasti saadakseen?

Osoittautuu, että tiede voi valaista, kuinka pelaaminen kovasti saada voi todella hyötyä sinulle.Äskettäisessä tutkimuksessa, joka on julkaistu psykologisessa tieteessä, ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 28. marraskuuta 2019

Kontakti-sääntö on tapa katkaista kaikki viestinnät entisen kanssa jonkin aikaa, joten voit toipua hajoamisesta ja antaa toisten tilan paranemisen tilaa. Kuitenkin tämä voi olla haastava menetelmä, varsinkin kun voimme helposti seurata ja tarkistaa exejämme sosiaalisen median kautta. Mutta miksi ”ei kosketussääntöä” on niin tehokas?Tässä on joidenkin asiantuntijoiden näkemyksiä. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi niin monien ihmisten on niin vaikea päästä entiseksi yli, koska he eivät todellakaan halua siirtyä eteenpäin.Heihin on osa, joka toivoo salaa maagista sovittelua ja onnellisena koskaan päättymisen jälkeen. Monet romanssiromaanit ja elokuvat käyttävät tarinaa, jossa kaksi ihmistä tapaa, rakastua, hajottaa ja löytää tiensä takaisin toisiinsa.Monet ihmiset pitävät tämän tyyppistä rakkaustarinaa romanttisin heistä kaikista.

Se tarkoittaa hajoamisen hyväksymistä

"Ei yhteyssääntöä" on niin tehokas, koska se tarkoittaa, että henkilö on hyväksynyt sen tosiasian, että suhde on ohi.Muiden muistomerkkien poistaminen, puhelinnumeroiden, sähköpostiosoitteiden estäminen ja entisen syrjäyttämätön sosiaalisessa mediassa ovat katarsi -toimia.

Sen avulla yksi voi parantua nopeammin ajan myötä

On vaikeampaa päästä jonkun yli tai saada heidät pääsemään sinuun, jos olet vielä yhteydessä.Tulevaisuutesi on edessäsi eikä takanasi.Siirtyäksesi sinun täytyy haluta päästää irti.

Älä koskaan tarjoa tai hyväksy ystävyyttä lohdutuspalkinnona.

Usein suhde, joka lopettaa suhteen, ehdottaa olevansa "ystäviä", jotta itsensä ei tunne kuin "paholainen".He eivät todellakaan halua olla ystäväsi.Heidän toivonsa on, että sinä huijaat vähemmän, jos tiedät jollain tasolla, että loppu ei ole oikeastaan loppu. Ystävät antavat yleensä loukkaantuneelle henkilölle väärän toivon, että sovintoon voi olla mahdollisuus, jos he pysyvät lähellä. Joissakin tapauksissa Exes saattaa joutua seksiin.Vaurioitunut ihminen uskoo, että he saavat takaisin yhteen, kun entinen näkee sen pelkästään seksiä. Kun huomaat, että entinen näki seksuaalisen kohtaamisen "ystävinä hyötyillä" -skenaariona, jota todennäköisesti tunnet olosi käytettynä ja loukkaantuneina. Se on epärealistista odottaa siirtyvän punaisesta kuumasta rakastajasta platonisiin ystäviin, jotka muistuttavat sisaruksia.Entinen on viimeinen henkilö, joka voi auttaa sinua pääsemään heidän yli ja päinvastoin.

Varo zombeja.

Lähes kaikilla on entinen, joka kuvitteellisesti kieltäytyy kuolemasta.Muutaman viikon tai kuukauden välein kuin zombi he ilmestyvät tyhjästä. He ottavat yhteyttä väittäen, että he vain halusivat "koskettaa tukikohtaa", "kirjaudu sisään", tai he näkivät/kuulivat jotain, mikä muistutti heitä sinusta. Heidän ajoituksensa on moitteettomia.Juuri kun aloitit rentoutua ja siirtyä, huomaat, että pelaamme toisen kierroksen “whack-a-mole”!

Vältä ystävyyden syyllisyyden ansaa.

Joskus mitä vahvemmaksi sinusta tulee, sitä päättäväisempi on, että et ole yhteydessä sinuun.Se ei johdu siitä, että he haluavat palata kanssasi, vaan heidän on todistettava itselleen, että he voisivat saada sinut takaisin, jos he haluavat. Jotkut exes käyttää taktiikkaa, kuten postituskortteja, lähettämällä sinulle lahjoja syntymäpäivääsi varten, tekstejä tai sähköposteja saadaksesi vastauksen sinulta. Et ole velvollinen tunnustamaan lahjoja, kortteja, tekstejä tai minkäänlaista, jotka ovat polttaneet sinua tai loukkaantuneita sinua!Kertoimet ovat, kun he tarkistavat, että sinulla on edelleen pehmeä piste heille, he palaavat takaisin kaukaiseen ja kiinnostamattomaan sinuun. On myös niitä, jotka exes ottavat yhteyttä kosketussääntöön henkilökohtaisesti.He kieltäytyvät uskomasta, että käytät sitä parantamaan ja jatkamaan elämääsi.He sanovat, että jos he tarkoittaisivat koskaan mitään sinulle, et leikkaisi niitä elämästäsi.Toiset väittävät, että ei -yhteyssääntö on epäkypsä. Se on yleinen harhaanjohtava uskoa pysymällä yhteydessä entiseen osoittamaan, että olet kypsä tai isompi.Sinulla ei ole mitään todistettavaa!

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (6)

Mikä on pelaajan persoonallisuus?

Pelaajan persoonallisuutta kuvataan laajasti hänen persoonallisuuskuvauksensa ja mediankäsittelytyylin kuvauksella, jotka esitetään hänen yleiskatsauksessaan> ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 2. kesäkuuta 2021

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (7)

Mikä väri tarkoittaa läheisyyttä?

Tyyppi 3: Seksuaalinen läheisyys (oranssi) Kolmas läheisyyden luokka on värillinen oranssi seksuaalisen läheisyyden vuoksi ja kutsutaan sytyttävän intohimon.29. marraskuuta 2018

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 22. helmikuuta 2021

Parhaat ystävyyssuhteet exien välillä esiintyy yleensä suuren ajanjakson jälkeen, jolloin molemmat ihmiset ovat löytäneet rakkautta ja onnellisuutta uusien kavereiden kanssa.Eräänä päivänä he törmäävät toisiinsa ja vaihtavat sähköpostiosoitteet ja päättävät koskettaa perustaa aika ajoin. Kun olet siinä vaiheessa, jossa entisen näkeminen tai kuuleminen ei enää sekoita mitään tunteita, kun tiedät, että pystyt todella olemaan ystäviä.Rakkauden vastakohta ei ole vihaa.Se on välinpitämättömyys.

Dr. Kim Chronister lisensoitu kliininen psykologi

On jotain tutkijoita kutsutaan ”niukkuusperiaatteeksi”.Se tarkoittaa, että arvostamme sitä, mikä on niukasti.Otetaan esimerkiksi vesi ja wc -paperi.Milloin arvostamme sitä… kun se on täysin tarjonnassa tai kun sitä on vaikea löytää?Arvostamme sitä, mikä ei ole meille helposti saatavilla.Hajottavan henkilö todennäköisesti ajattelee, että heillä voi olla toinen henkilö takaisin milloin tahansa.

Se toimii toimintasuunnitelmana noudattaa hajoamista

On itsestäänselvyyden ja hajotettu henkilön tehtäväksi kunnioituksen palauttamiseksi (jos he haluavat heidän entisen takaisin), koska se ei ole käytettävissä (ainakin ennen kuin toinen henkilö ohittaa heidät ja pyrkii myös saamaan ne takaisin). Ei, että kontakti mielestäni pitäisi yleensä olla vähintään kuusikymmentäkuusi päivää kestoa.Syynä tähän aikatauluun on se, että tutkimukset osoittavat, että uuden tavan muodostaminen vie kuusikymmentäkuusi päivää.Siksi aika muodostaa tapana jahtaa entistä ja keskittyä todella omaan itsensä kehittämiseen olisi vähintään 66 päivää.

Aiheeseen liittyviä: Kuinka kauan kestää jonkun yli hajoamisen jälkeen?

Ei ole ainakin kaksi tavoitetta, joilla ei ole yhteyttä.Yksi on saada entinen takaisin (jos se on todella mitä haluat) ja toinen on parantua kokonaan ja päästä ex: n yli.

Lee Wilson -suhdevalmentaja, entinen takavalmentajani

Jos haluat käyttää yhteystietosääntöä, henkilö pidättää ottamasta yhteyttä entiseen romanttiseen kumppaniin.Se reagoi arvokkaasti, kypsyydellä ja vahvuudella, jotka ovat kaikki erittäin houkuttelevia ominaisuuksia. Toisinaan ”taistelu tai lento” -vastaus meissä räjähtää ja toimimme epätoivoisesti saadaksemme entisen takaisin, vaikka toimintamme ei olisi mitään järkeä.Pyydämme, pyydämme, itkemme, huutamme ja ehkä jopa ostamme lahjoja yrittääksemme voittaa ne takaisin polkumyynnin jälkeen. Ongelmana on, että mikään näistä asioista ei koske hajoamisen syytä, ja siksi emme toimi harvinaisissa tapauksissa, joissa entinen pahoittelee sinua tai on kyllästynyt virittämään ja vie sinut takaisin väliaikaisesti, ennen kuin hän ei voi saada aikaan, kun hän ei ole saanut aikaan. juuri nyt.

Se pysäyttää vahingot

Jos vastaat rauhallisella ja kohteliaalla, kun entinen hajoaa kanssasi, annat suhteen seisoa yksinään.

Se pakottaa entisen vastaamaan heidän päätöksensä

Kiinnittelevät kiusallisesti, yrittäen käyttää tylsää voima -tunteita ja sovittaa sävelkorkeutta, vaikka luulet, että keskustelet rauhallisesti asioista vain, että entinen haluasi olla suhteesta. Se ei salli hänelle todella kohdata seurauksia siitä, mitä he luulevat haluavansa.Laitat heidät vain puolustamiseen, koska he jatkavat sinua esittelemään poissaolon sijasta.

Se saa entisen kaipaamaan sinua

Viettele ne hiljaisuudella!Olettaen, että suhteesi oli hyvä - eli et taistellut koko ajan, joudut huijaamaan tai kutsumaan äidiään noitaksi hänen kasvonsa, niin hyvä suhteesta hyvä alkaa pintata entisen mielesi mielessä.

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (9)

Mistä tiedät, että hän on naimisiin?

Katsokaa näitä merkkejä, jotka olet löytänyt yhden, avioliittoasiantuntijoiden ja psykologien mukaan.Sinulla on samat arvot.... jaat saman ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 5. elokuuta 2020

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (10)

Mitkä ovat 4 lopullista kysymystä?

4 Ultimate -kysymystä: Maailmankuva osa 1 Steve Childersin alkuperäkysymys: "Mistä me tulimme?"Pahasta kysymys: ”Kuinka asiat saivat niin ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 11. helmikuuta 2020

Antamalla entisen tilan ja katoamalla - mitä he pyysivät - annat heille jotain verrataksesi suhdetta ja sillä ei ole sitä.

Se erottaa sinut muista

Kohdistat itseäsi kaikkien muiden kanssa, jotka osoittivat voimaa, itsetuntoa ja kunnioitusta entisenne suhteen.Itsesi erottaminen muista melkein aina tekee entisen kysymyksen heidän päätöksensä - jos pysyt vahvana ja pysyt poissa, kunnes entinen tulee luoksesi. Anna itsellesi selkeä vastakohta muille siellä olevien kontaktien avulla ja kertoimet kulkevat ylöspäin, että entinen haluaa sinut takaisin ja tulee takaisin sinuun.

Se osoittaa, että olet hyvä kuuntelija

Voit osoittaa entisellesi, että sinulla on kumppanilta etsimänsä ominaisuudet siinä mielessä, että olet hyvä kuuntelija. Itsekkyyden toiminnassa roikkuu kiusallisesti ärsyttävä, kuuntelit mitä heidän oli sanottava ja vastannut antamalla heille mitä he sanoivat haluavansa.

Katie Damesin suhteen asiantuntija, feelit tunteet

Se rikkoo riippuvuuden

Suhteet luovat kehossa oksitosiinisyklin, jota kutsutaan rakkaushormoniksi.Fyysinen kosketus ja muut kiintymyksen muodot vapauttavat oksitosiinia, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.Tämä hormoni liittyy serotoniiniin ja dopamiiniin, jotka ovat lääkkeitä, jotka liittyvät riippuvuuteen korkeaan. Ei kosketussääntö auttaa lievittämään kipua, jota tunnet oksitosiinin puutteesta.Tästä syystä, että yhteystietosääntö on niin tehokas auttamaan sinua pääsemään hajoamiseen.Menet lähinnä kylmään torniin oksitosiinista, jonka olet tottunut vastaanottamaan. Sen avulla voit muistaa, millaista on viettää aikaa itsesi kanssa niille, jotka olivat suhteessa, joka todella imeisivät koko ajan ja energiansa, yhteyssääntö voi olla hieno tapa antaa sinulle aikaa keskittyä itseäsi. Se, että se viettää aikaa ystävien kanssa, tai vain käyttää avaruussi viisaasti.

Aiheeseen liittyvät: Mitä tehdä hajoamisen jälkeen

Janice Formichella Break-Up Coach, Broken Heart Repair Kit

Se auttaa kehoa ja ajattelutapaa palauttamaan romanttisen suhteen päättymisen jälkeen

Oletko koskaan kuullut, että jonkun poistaminen elämästäsi vaikuttaa aivoihin samalla tavalla kuin riippuvuutta aiheuttavan lääkkeen lopettaminen?Tämä johtuu siitä, että järjestelmässamme tottuvat vuorovaikutukseen toisen ihmisen kanssa, että voi tuntea mahdotonta lopettaa kontaktin, vaikka olisit yksi.Alku on vaikeaa, mutta jos annat tekstiviestien takaisin, pyytämällä keskusteluja tai tunnet, että sinun on kirjauduttava sisään henkilölle, pysyt yhteydessä.Ovi uuteen alkuun pysyy vain säröillä.Toinen henkilö ei voi antaa sitä sinulle.Sinun on annettava se itsellesi.Suhde päättyy yhdestä syystä: se ei ollut toiminut. Näkemällä yhteydenpidon tai keskustelujen ylläpitämistä entisen kanssa päästäksesi taianomaiseen kohtaan "sulkeminen" on häviävä peli. Hajoamisen jälkeen on mahdollisuus etsiä sisäänpäin voimaa ja oppia näyttämään itse.

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (12)

Kuinka lopetat suhteen kaveriin?

Nämä vinkit voivat auttaa: Valmistaudu.Ajattele mitä aiot sanoa etukäteen.... Valitse oikea paikka.Keskustele kumppanisi kanssa jossain ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 14. kesäkuuta 2019

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (13)

Kärstävätkö kaatopaikat koskaan?

Se voi tuntua kylmältä, jos he näyttävät siltä, että he eivät välitä sinusta ollenkaan, mutta tutkimuksemme on todennut, että se ei ole täysin totta.Drumpperit satuttavat aivan kuten ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 26. heinäkuuta 2020

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (15)

Kuinka kauan päivämäärän 1 ja 2 välillä?

Kaksi viikkoa toista päivämäärää ei pitäisi tapahtua yli kaksi viikkoa ensimmäisen päivämäärän jälkeen.Jos ensimmäinen päivämäärä sujui poikkeuksellisen hyvin, parasta ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 7. marraskuuta 2021

Miksi mikään kontakti ei ole niin voimakas? (17)

Mitä Filippilaiset 4 6 7 tarkoittaa?

Anna vetoomusten ja kiitoksen muotoilla huolesi rukouksiin, ilmoittamalla Jumalalle huolenaiheesi.Ennen kuin tiedät sen, Jumalan kokonaisuuden tunne ...

Lue lisää "

Viimeksi päivitetty 3. huhtikuuta 2019

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5377

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.