Kun Jousimies jättää sinut huomiotta – miksi hän tekee sen ja kuinka vastata (2023)

Saan usein lukijoiltani kysymyksiä, joissa kysytään, miksi Jousimies jättää sinut huomiotta ja vaikenee tyhjästä? Näiden miesten ongelma on, että he ovat erittäin itsenäisiä ja vapaamielisiä.

On tärkeää, että et ota tätä hänen käyttäytymistään henkilökohtaisesti, mutta on myös tärkeää ymmärtää, mitä voit tehdä, jotta hän ei kohtele sinua tällä tavalla. Joiltakin teistä saattaa vaatia melkoisen kompromissin ollakseen Jousimiehen kanssa.

Sinun on ymmärrettävä, miksi hän toimii niin kuin hän toimii ja mitä tehdä, kun hän tekee tämän. Hän voi olla hyvin itsenäinen, eikä naisten ole aina helppoa käsitellä tätä, mutta jos tiedät mitä tehdä, olet kultainen.

Oletko kiinnostunut tietämään, miksi Jousimies jättää sinut huomiotta ja mitä voit tehdä asialle? No, olet tullut oikeaan paikkaan! Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Sisällys piilottaa

1 Jousimies, joka jättää minut huomiotta - 5 mahdollista syytä, miksi Jousimies menee hiljaa

2 Mitä tehdä, kun Jousimies jättää sinut huomiotta?

3 Kun Jousimies jättää tekstisi huomiotta - mitä sinun pitäisi tehdä?

4 Jousimies, joka jättää minut huomiotta riidan jälkeen - Vältä nämä 3 virhettä

5 Kuinka saada Jousimies-miehen huomio takaisin?

7 Miksi Jousimies ei lähetä sinulle tekstiviestejä…

Jousimies, joka jättää minut huomiotta - 5 mahdollista syytä, miksi Jousimies menee hiljaa

Jousimiesmiehet ovat epäilemättä ainutlaatuisia. Nämä kaverit ovat erityisiä ja seuraavat aina oman rumpunsa rytmiä. Kukaan ei voi kertoa Jousimiesmiehelle, mitä hänen tulee tehdä, vähiten nainen.

Hänellä on oltava vapaus ja riippumattomuus tehdäkseen mitä haluaa. Tämä kaveri on melko itsekäs ja tekee vain mitä haluaa, kun hän haluaa, ja tämä voi joillekin olla vaikea hyväksyä hänestä. Valitettavasti tämä on vain hänen luonteensa.

Jos olet tekemisissä Jousimiesmiehen kanssa, sinun on tiedettävä tarkalleen, mihin olet joutunut ja miksi he joskus vaikenevat. Tässä on 5 mahdollista syytä, miksi Jousimies on hiljaa:

1. Hän ei halua satuttaa sinua

Jousimiehen merkin alaiset ovat tunnettuja avoimuudestaan. Tästä huolimatta he ovat oppineet, että kaikki eivät voi käsitellä totuutta. Siten he ovat oppineet milloin avautua ja milloin ei.

Jos hänestä tuntuu, että joku ei enää sovi hänelle, mutta silti hän välittää hänestä, hän välttelee häntä ja jää taustalle, jotta hän saa vihjeen. Hän on luultavasti se kaveri, joka aloitti haamukuvien muodin.

Jos hän puhuu, hän saattaa hyvinkin polttaa henkilöä sanoillaan, ja jos hän välittää siitä henkilöstä, hän ei halua loukkaantumisen olevan liian petollista. Hän jättää hänet huomiotta, kunnes hänellä on voimaa tai kunnes hän eroaa hänestä. Hänestä on paljon helpompi tehdä pahis.

2. Teit jotain järkyttääksesi Häntä

Ei se ole mikään salaisuusKun Jousimies tuntee itsensä loukkaantuneeksi tai suuttuneeksi, hän antaa sinulle hiljaisen kohtelun.Muuten hän vain lopettaa puhumisen ja välttää sinua, jos painat aihetta.

Riippuen siitä, kuinka loukkaantunut hän on, hän tulee paikalle, mutta jos hän on suuttunut, voi kestää kauemmin. Lyhyellä aikavälillä kyllä, hän on hiljaa, mutta he eivät pidä kaunaa eivätkä ole järkyttynyt kovin pitkään.

Kun hän on järkyttynyt, älä ujostele, koska hän ei halua puhua sinulle ennen kuin hän on rauhoittunut ja ymmärtänyt omat ajatuksensa tai tunteensa. Anna hänen jäähtyä ja jätä hänet rauhaan.

3. Olet ollut epärehellinen häntä kohtaan

Tätä voidaan pitää vihan tai loukkaantumisena. Jousimiehen merkin alla syntyneet ovat erityisen taitavia havaitsemaan muiden ihmisten energiaa. Hän huomaa varmasti valehtelemisen tai alikäytöksen.

Hän ei siedä tai siedä sitä. Häneltä suljetaan ehdottomasti. Jos valehtelit, sinun on tehtävä kaikkensa pyytääksesi anteeksi ja todistaaksesi, ettet tee sitä uudelleen. Jos huijaat häntä, hän ei tuhlaa enempää aikaa kanssasi.

Hänen olisi parempi jatkaa eteenpäin ja löytää joku toinen, joka on hänelle uskollinen. Suhde päättyy ja hän siirtyy johonkin uuteen. Et voi muuttaa tätä, joten on turha yrittää. Hän ei hyväksy sitä.

4. Hän ei halua sitoutua

Jousimiesmiehet tietävät melko nopeasti, haluavatko he sitoutua johonkin. Hänen asenteensa sinua kohtaan muuttuu jäiiseksi, jos hän päättää, ettet ole se oikea, eikä hän halua seurustella tai mennä ystävyyttä pidemmälle.

Joudut todennäköisemmin haamuksi, jos olet ollut ystäviä pitkään ja päätät tunnustaa tunteesi. Sinun pitäisi luultavasti vain olla ystäviä uudelleen, koska hän ei ole kiinnostunut. Muuten joudut jättämään hänet ikuisesti.

Jos olet seurustellut jonkin aikaa, mutta hän ei halua olla enemmän, mutta painostat häntä, hän alkaa katkaista sinut ja tehdä itsestään niukkoja.

Hän ei vastaa tai aloita puheluita ja tekstiviestejä.Et voi saada häntä vastaamaan ollenkaan, koska hän vain menee radiohiljaiseksi. Lopulta hän hyppää pois ja jatkaa elämäänsä. Tässä vaiheessa saatat ajatella, että Jousimies välttää minua.

Hän saattaa myös pelätä sitoutua, koska hän pelkää loukkaantuvansa, joten jos yrität ehdottaa tai painostaa sitä, hän puristaa ja vaikenee. Tämä mies ei pärjää kovin hyvin suhdepaineiden kanssa. Tästä syystä hän on aina vähän poikamies.

Aiheeseen liittyvä:Kuinka saada Jousimies sitoutumaan muutamalla helpolla tavalla

5. Hänen vapautensa on uhattuna

En voi liioitella tätä tosiasiaa tarpeeksi, mutta Jousimies tarvitsee vapautensa ja itsenäisyytensä. Tämä on kaveri, joka ei voi sietää häkissä joutumista, ja siltä hän usein tuntee suhteissaan.

Kun joudut vähän tarpeeseen ja haluat liikaa hänen huomionsa, se voi varmasti saada Jousimiehen hämmentymään. Tämä on viimeinen asia, jonka hän haluaa, olla vastuussa ilostasi ja onnestasi.

Tämä on mies, joka tekee mitä haluaa, kun haluaa. Hän tekee omasta onnellisuudestaan ​​omalla vastuullaan, joten hän ei voi ymmärtää, miksi sinä et voi tehdä samoin.Tämä on todennäköisesti tapahtunut, kun Jousimies vaikenee.

Kun Jousimies huomaa, että olet tulossa liian riippuvaiseksi hänestä, hän todennäköisesti alkaa haaveilla sinua, koska hän ei vain kestä paineita, joita asetat häneen. Anna hänelle vapaus, niin hän on onnellinen!

Mitä tehdä, kun Jousimies jättää sinut huomiotta?

Se riippuu hyvin paljon hänen syistään jättää sinut huomioimatta. Sinun pitäisi melkein pystyä selvittämään se, mutta jos et pysty, sinun on ehdottomasti pyydettävä häntä olemaan rehellinen sinulle. Hänen pitäisi kertoa sinulle totuus siinä vaiheessa.

Jos se on pieni asia ja hän on valmis työskentelemään sen läpi, hiljaisuus päättyy ja voitte puhua uudelleen. Jos kuitenkin satutit häntä, sait hänet vihaiseksi, pettit hänet tai painoit häntä sitoutumaan, hän ei ehkä ole yhtä anteeksiantava.

Häneltä kestää jonkin aikaa päästä yli siitä, mutta se ei tarkoita, että hän haluaisi jäädä kanssasi. Hänelle sillä ei ole enää merkitystä, ja hän siirtyy seuraavaan suhteeseensa. Syy, miksi Jousimies-miehesi jättää sinut huomiotta, ratkaisee, selviytyykö hän siitä.

Odota vain, jos hän suuttuu jostain pienestä. Ei kestä kauan päästä yli siitä ja palata normaaliksi. Se voi viedä enemmän aikaa, jos se on jotain suurempaa, mutta jos ylitit rajan, se on todennäköisesti ohi.

Tunnistamalla, mikä sai hänet vaikenemaan, voit päättää, mitä tehdä seuraavaksi. Puhutko siitä läpi, annat hänelle tilaa tai annat hänen mennä, sinulla on vastaus. Ratkaisu tai sulkeminen löytyy.

Ole kärsivällinen hänen kanssaan, kun ymmärrät, mikä on se, mikä saa hänet kuumaksi ja vaivaamaan. Tärkeintä on keskittyä hetkeksi itseensä. Ehkä olet joka tapauksessa painottanut liikaa tätä suhdetta.

Anna hänelle aikaa ja tilaa jäähtyä ja selvittää asiat ja ota tämä tilaisuus työstää itseäsi ja omia puutteitasi, joita saattaa ilmetä suhteessa.

Kun Jousimies jättää tekstisi huomiottaMitä sinun pitäisi tehdä?

Kun Jousimies jättää sinut huomiotta – miksi hän tekee sen ja kuinka vastata (1)

Kun Jousimies jättää tekstisi huomiottatähän voi olla monia syitä, mutta usein tällä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi. Tämä kaveri on niin itsenäinen, että viimeinen asia, josta hän todella välittää, on suhde.

Syyt siihen, miksi hän saattaa tehdä tämän, voivat vaihdella siitä, että hän on yksinkertaisesti liian kiireinen, siihen, että hän jättää puhelimensa ilman valvontaa, koska hän ei halua kommunikoida kenenkään kanssa.

Tietenkin on mahdollista, että olet saattanut tehdä jotain, ja siksi hän ei kiinnitä sinuun mitään huomiota. Ehkä olet sanonut jotain tai ehkä sijoituksestasi suhteeseen on tullut hänelle vähän paljon.

Jos tekstiviestien lähettäminen ei todellakaan ole sinun pelisi, tiedät sen mielelläsiOlen kirjoittanut kokonaisen opas tekstiviestien lähettämiseen Jousimiesmiehelle oikealla tavalla.Sinun pitäisi todella tarkistaa se, jos haluat oppia pelaamaan häntä omassa pelissä.

Jousimies, joka jättää minut huomiotta riidan jälkeenVältä näitä 3 virhettä

Kun Jousimies jättää sinut huomiotta riidan jälkeen, voi olla helppoa haluta tehdä liikaa, vaikka itse asiassa sinun tarvitsee vain nojata taaksepäin. Tässä on mitä älä tee, kun Jousimies jättää sinut huomiotta:

1. Älä tungosta häntä

Perusasia, joka sinun tulee aina muistaa Jousimies-miehestä, on se, että sinun on annettava hänelle riittävästi vapautta ja tilaa, etenkin riidan jälkeen.

Jos olet liian tarpeellinen ja töykeä riidan jälkeen, hän varmasti jättää sinut huomiotta vielä enemmän. Sinun on annettava hänelle tarpeeksi aikaa jäähtyä ja rauhoittua, jotta asiat voivat palata entiselleen.

Älä pakota häntä puhumaan kanssasi ja korjaamaan asioita, hänen on päästävä perille yksin ilman, että sinä painat häntä.

2. Älä ole epätoivoinen tai puutteellinen

Ei todellakaan ole hyvä idea tehdä jotain epätoivoista, kuten pyytää häntä tulemaan takaisin. Tarttuva käytöksesi ajaa hänet pois, koska hän ei voi ymmärtää sitä.

Älä ole huolissasi siitä, tulevatko te kaksi toimeen sen sijaan, että keskittyisit asioihin, joita voit muuttaa. Sen on tarkoitus olla, jos on, jos ei, niin ei ole. Sinun on oltava mahdollisimman kylmä.

Siinä ei oikeastaan ​​ole mitään muuta, etkä voi hallita sitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan. Muista kuitenkin, että toimintasi ovat hallinnassasi, joten säästä ihmisarvoasi äläkä toimi epätoivoisesti.

3. Älä tee tätä yksin, luota ystävään

Kun olemme tunteita, tarvitsemme joskus kolmannen henkilön näkökulman nähdäksemme asiat selvästi. On mahdollista, että ystäväsi huomasivat jotain, josta jäit paitsi, kun he näkivät teidät yhdessä.

Saattaa olla lohdullista puhua siitä parhaan ystäväsi kanssa, ja he saattavat pystyä valaisemaan tilannetta. On mahdollista, että he huomasivat jotain, mitä teit järkyttääksesi häntä tai saadaksesi selville, onko hän todella niin ihastunut sinuun kuin uskot.

He eivät anna sinun tuntea olevasi hulluksi, kun Jousimies jättää sinut huomiotta. Toivottavasti kaikki on hyvin, mutta älä vielä tee hätiköityjä johtopäätöksiä. Anna sille aikaa. Anna ystäviesi antaa sinulle tarvitsemaasi rakkautta ja tukea.

Kuinka saada Jousimiehen huomio takaisin?

On niin monia tapoja saada Jousimiehen huomio, mutta tappelun tai riidan jälkeen se voi olla hieman vaikeaa. Onneksi tämä kaveri uskoo anteeksiantoon ja unohtamiseen, joten se ei todellakaan ole mahdotonta. Tässä muutamia ideoita:

Viettäkää treffi-ilta

Kun te kaksi olette rauhoittuneet ristiriitaisuudestanne, se olisi hyvä askelvietä romanttinen treffiilta Jousimies kaverisi kanssa.Voit tehdä yhdessä jotain hauskaa ja jännittävää.

Tämän pitäisi auttaa poistamaan kaikki paha veri, joka teillä kahdella olisi voinut olla hauskaa, sillä se vie aina katkeruuden Jousimiesmieheltä. Tämän pitäisi olla loistava stressinpoisto ja auttaa teitä yhdistämään uudelleen.

Ole parhaalla käytökselläsi ja näytä hänelle, kuinka hän on jäänyt paitsi. Tämä on loistava tapa muistuttaa häntä siitä, miksi te kaksi olette yhdessä.

Näytä hänelle, että olet joustava ja avoin

Jousimies miehelle tulee usein ongelmia, jotka johtuvat siitä, että hänen kumppaninsa on liian suljettu ja ei tarpeeksi seikkailunhaluinen. Kun olette yhdistäneet uudelleen, voi olla hyvä idea keskustella hänen kanssaan kertoaksesi hänelle, että olet valmis olemaan joustavampi.

Tämä merkitsee helvetin paljon Jousimiesmiehesi, koska se osoittaa, että sinulla on halu kasvaa etkä ole jumissa umpikujassa. Hän tarvitsee naisen, joka pysyy hänen tahdissaan ja on avoin kokeilemaan uusia asioita.

Muistuta häntä kaikista syistä, miksi rakastatte toisianne

Joskus pidän todella paljon riita-asioista mieheni kanssa, koska se voi osoittaa, missä meidän on kasvattava ja mihin meidän on keskityttävä parina. Mutta se on myös hyvä aika pohtia, miksi rakastamme toisiamme.

Kun sinä ja Jousimiesmiehesi suutelet ja sovitat, voi olla hyvä hetki muistuttaa häntä kaikista syistä, joista rakastat häntä ja miksi olet suhteessa hänen kanssaan etkä jonkun muun kanssa.

Luettele kaikki hänen ainutlaatuiset piirteensä ja tapa, jolla hän saa sinut tuntemaan. Tämän pitäisi antaa hänelle hyvä egolisäys ja muistuttaa häntä kaikista syistä, miksi hän myös rakastaa sinua. Tämä on loistava tapakiinnitä Jousimiesmiehesi huomio ja saa hänet jahtaamaan sinua uudelleen!

FAQ

Kuinka Jousimiesmiehet reagoivat huomiotta jättämiseen?

Jousimiesmiehet eivät todennäköisesti välitä, jos heidät jätetään huomiotta, joskus he jopa pitävät siitä, koska se tarkoittaa, että he voivat saada takaisin vapautensa ja itsenäisyytensä.

Jos ajattelethuomioimatta Jousimiesmiehesise antaa sinulle haluamasi tulokset, olet pahasti väärässä. Tämä on varmasti sellainen, joka puhaltaa takaisin kasvoillesi, joten ole hyvin tietoinen.

Et ehkä kuule hänestä enää koskaan, jos jätät hänet huomiotta. Kaikki pelit, joita pelaat, Jousimies pelaa paremmin, koska todennäköisesti hän on sen alunperin keksinyt.

Mistä tiedät, että Jousimies on valmis kanssasi?

Jousimies miestä arvostellaan usein sen johdosta, kuinka eteenpäin ja suoraan hän on. Joidenkin mielestä hänen tylsä ​​kielensä on erittäin julma, mutta kun on kyse eroista ja tiedosta, missä olet Jousimiehen kanssa, se on melko hyödyllistä.

Jousimies joko haaveilee sinua eikä koskaan puhu sinulle enää, tai hän vain kertoo sinulle suoraan, että hän on lopettanut kanssasi ja ettei hän halua jatkaa sitä, mitä teillä on meneillään.

Usko häntä, kun hän sanoo tämän, ja yritä siirtyä eteenpäin, koska tämä vain minimoi tuskan, joka aiheutuu yrittämisestä voittaa hänet takaisin, koska se on lähes mahdotonta. Lähde arvokkaasti tahdikkaasti.

Lue seuraavaksi:Tuleeko Jousimies takaisin eron jälkeen? – Kuinka tietää varmasti

Pakenevatko Jousimiesmiehet tunteitaan?

Ei ole merkkiä, joka olisi enemmän itsenäinen kuin Jousimies. Kun he tuntevat jotain, he vain tekevät sen ajattelematta sitä toista kertaa. Kun Jousimies tuntee jotain naista kohtaan, hän ottaa sen vastaan.

Hän tuskin pakenee tunteitaan, koska hän antaa tunteidensa ja sisunsa ohjata häntä kaikessa mitä hän tekee. Asia, jossa hän ei ole niin hyvä, on sitoutuminen.

Kun Jousimies pakenee, se ei johdu siitä, että hän ei rakasta sinua ja välitä sinusta, vaan siitä, että hän rakastaa ja välittää vapaudestaan ​​ja itsenäisyydestään enemmän ja jos hän tuntuu menettävän sen. Hän tekee kaikkensa säilyttääkseen sen, vaikka se tarkoittaisi siirtymistä pois suhteesta, joka hänellä on kanssasi.

Miksi Jousimies ei lähetä sinulle tekstiviestejä…

Voi olla turhauttavaa lähettää Jousimies-miehelle tekstiviesti ja saada vastausta tunteja tai jopa päiviä.

Saatat olla huolissasi tai kyseenalaistaa, välittääkö hän sinusta ollenkaan.

Mutta totuus on, että Jousimiesmiehet on kytketty eri tavalla kuin muut horoskooppimerkit, ja yleisten treffiohjeiden noudattaminen ei välttämättä toimi heidän kanssaan.

Siksi olen täällä jakaakseni kanssasikolme yksinkertaista tekstiä, joita Jousimies ei voi vastustaa eikä sivuuttaa.

Kun tiedät mitä sanoa ja kuinka sanoa se, vangit hänen sydämensä ja saat nopean ja rakastavan vastauksen joka kerta.

Älä ota riskiä menettää Jousimies miestäsi kohtelemalla häntä kuten mitä tahansa muuta kaveria.

Opi lähettämään hänelle tekstiviesti tavalla, joka puhuu hänen ainutlaatuisesta persoonallisuudestaan ​​ja toiveistaan.

Luota minuun, kanssanämä kolme yksinkertaista tekstiä, hän on kitti käsissäsi.

Joten mene katsomaan mitä tarkoitan täällä ja pidä Jousimies elämässäsi ikuisesti.

suukkoja ja haleja,

Anna

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 11/08/2023

Views: 6583

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.