Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (2023)

Mitä tietää

 • Voit soittaa *69 tai käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia jäljittääksesi tuntemattoman soittajan henkilöllisyyden (jopa piilotetuissa numeroissa).
 • Ei-toivottujen soittajien kohdalla voit ilmoittaa numeron roskapostiksi ja säätää asetuksia hiljentämään tai estämään nämä ilmoitukset.
Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (1)

Huomaatko usein kysyväsi: "Kuka soitti minulle tästä puhelinnumerosta?" Vaikka niin monet näistä tuntemattomista numeroista ovat roskapostipuheluita boteilta, olen varma, että olemme kaikki halunneet tietää, kuinka saada selville tuntemattoman soittajan numero iPhonessamme. Voit nähdä Ei soittajan tunnusnumeron muutamalla eri tavalla, ja opastan sinut niiden läpi, jotta voit tunnistaa tuntemattomat soittajat tulevaisuudessa mielesi ja turvallisuutesi suojelemiseksi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka estää tuntemattomia puheluita iPhonessa

Hypätä:

 • Kuinka saada selville soittajan numero puuttuva numero *69:llä
 • Parhaat sovellukset tuntemattoman soittajan numeron selvittämiseen iPhonessa
 • Ilmoita Kuka soittaa sinulle tuntemattomasta numerosta
 • Usein Kysytyt Kysymykset

Soita *69 jäljittääksesi tuntemattoman soittajan puhelun jälkeen, kun numero ei ole soittaja

Numero *69 on erittäin kätevä palvelu tuntemattoman soittajan henkilöllisyyden selvittämisessä. Välittömästi sen jälkeen, kun olet saanut vastaamatta jääneen puhelun tuntemattomasta numerosta tai numerosta, joka näkyy nimellä Ei soittajatunnusta, valitse *69. Täältä voit jäljittää numeron – ja nimen ja osoitteen, jos se on listattu julkisessa tietokannassa – paljastaaksesi numeron ja mahdollisesti lisätietoja sinulle soittavan oudon numeron henkilöllisyydestä. Tämä toimii, vaikka puhelinnumero olisi piilotettu, ja se kertoo tarkalleen, milloin he soittivat iPhonellesi. Huomaa kuitenkin, että tätä palvelua tarjoavat vain jotkut puhelinyhtiöt, ja jotkut yritykset voivat veloittaa lisämaksun.

Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (2)

Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (3)

Löydä iPhonesi piilotetut ominaisuudet

Hanki yksi päivittäinen vinkki joka päivä (kuvakaappauksilla ja selkeillä ohjeilla), jotta voit hallita iPhonesi vain minuutissa päivässä.

Kun olet saanut nämä tiedot, voit soittaa takaisin numeroon ja yrittää poistaa itsesi soittolistalta. Älä kuitenkaan ole yllättynyt, jos tämä menetelmä on tehoton. Paras vaihtoehto varmistaaksesi, ettet saa enää puheluita heiltä, ​​on yksinkertaisesti estää numero. Jos haluat estää numeron iPhonessasi, tutustu artikkeliimme aiheestakuinka estää tuntemattomat puhelut iPhonessa.

Käytä kolmannen osapuolen sovellusta Selvitä tuntemattoman soittajan numero

Jos palveluntarjoajasi ei tarjoa *69:ää, voit silti käyttää tietoja lataamalla sovelluksen. On olemassa melkoinen määrä sovelluksia, jotka voit ladata paljastaaksesi, kuka soittaa tietystä numerosta. Olemme käyneet läpi ja valinneet muutamia luotettavia sovelluksia tuntemattomien numeroiden ja soittajien löytämiseksi ja tunnistamiseksi. Jos pidät tällaisista vinkeistä, muista rekisteröityä maksuttomaan palveluummePäivän vihjeuutiskirje!

Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (4)
1.Käänteinen haku- Vapaa

Käänteinen haku on ilmainen palvelu, jonka avulla voit suorittaa käänteisen haun puhelinnumerosta. Vaikka tämä ei ole hyödyllistä, jos et tiedä soittajan numeroa, siitä voi silti olla hyötyä, jos huomaat saavasi paljon satunnaisia ​​puheluita samasta numerosta. Aina on mahdollista, että jollakulla on yksinkertaisesti väärä numero, tai voit havaita, onko kyseinen henkilö joku, jonka saatat tuntea. Joka tapauksessa monet näistä palveluista eivät ole täysin ilmaisia, ja se on ehdottomasti ammattilainen sinänsä.


Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (5)
2.Numerohaku- 7,99–14,99 dollaria

Numerohaku on yksi suosituimmista sovelluksista käänteisen puhelinnumerohaun tekemiseen. Tämän sovelluksen avulla voit paljastaa No Caller Id -puheluiden puhelinnumerot riippumatta siitä, oletko vastannut puheluun tai saatko tekstiviestin numerosta puhelun sijaan. Voit myös saada yksityiskohtaisia ​​tietoja, kuten mahdollisesti puhelun nimen ja sijainnin. soittaja. Tällä tavalla voit välttää ärsyttäviä laskujen kerääjiä, huijareita, puhelinmyyjiä ja jopa exiä saadaksesi rauhallisemman mielentilan. Lisäksi tämä sovellus tarjoaa kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson, jos tarvitset vain yhden tai kaksi ärsyttävää soittajaa lyhyellä aikavälillä.


Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (6)
3.TrapCall- 9,99–94,99 $*

Jos sinua häiritsevät No Caller ID -numerot, TrapCall on palvelu, joka paljastaa jokaisen numeronsa peittäneen numeron ja soittajan tunnuksen. TrapCall voi muuttaa tuntemattomista numeroista oikeita nimiä, jopa joskus sisältäen osoitteen live-soittajan tunnuksella. Palvelu todellakin tarjoaa uskomattomia etuja, kuten tuntemattomien puheluiden numeroiden ja henkilöllisyyksien paljastamisen, yli 200 000 tunnistetun roskapostin soittajan ja puhelinmyyjän automaattisen estämisen, saapuvien puheluiden tallentamisen todisteiden saamiseksi ja digitaalisten puheluiden jäljittämisen. Vaikka TrapCall ei ole täysin ilmainen, uskon, että hinta voi olla mielenrauhan arvoinen. Lisäksi tämä sovellus tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, mutta kolmen päivän sijasta saat kokonaisen viikon kokeilla heidän palvelujaan ilmaiseksi.

*hinnat vaihtelevat maittain.

Ilmoita tuntemattomista soittajista ja numeroista

Voit ilmoittaa roskapostista ja huijauspuheluista muutamalla eri tavalla. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinusta tuntuu, että sinua häiritään tai jos haluat poliisin puuttuvan asiaan. Tästä syystä näitä ehdotuksia ei pidä ottaa kevyesti, ja näitä palveluita tulee käyttää vain ehdottoman välttämättömissä olosuhteissa.

1. Soita *57

Samanlainen kuin *69, tämä on joidenkin puhelinpalveluntarjoajien tarjoama palvelu, jonka avulla voit soittaa tähän numeroon, kun olet saanut ei-toivotun puhelun, ja se yhdistää sinut automaattisesti paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin. Poliisi pystyy sitten jäljittämään saapuvat puhelusi, myös ne, joilla ei ole soittajan tunnusta, ja toimia niiden perusteella. Jos olet hätätilanteessa, muista soittaa myös 911 ja ottaa välittömästi yhteyttä hätäkeskukseen. Muista kuitenkin, että kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa *57:ää, ja ne voivat olla lisämaksullisia.

2. Ota yhteyttä puhelinyhtiöösi

Saatat saada apua ärsyttäviin tai häiritseviin puheluihin ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaasi. Puhelinyhtiö saattaa pystyä antamaan sinulle tuntemattoman soittajan puhelinnumeron, jos puhelut tulevat "Ei soittajan tunnusta". He voivat myös tarjota sinulle luettelon sekä saapuvista että lähtevistä puheluista, ja peittämättömät puhelinnumerot ovat helposti näkyvissä. Jos tiedot ovat julkisesti saatavilla esimerkiksi Internetissä tai keltaisilla sivuilla, voit ehkä selvittää soittajan henkilöllisyyden. Voit myös saada apua numeroiden estämisessä tai ilmoittamisessa puhelinyhtiösi kautta varmistaaksesi, että et enää saa näitä puheluita.

3. Jos olet Yhdysvaltain kansalainen, ilmoita huijauspuheluista FTC:lle

Jos saat edelleen huijauspuheluita, voit ilmoittaa niistä Federal Trade Commissionille (FTC). Voit ilmoittaa mahdollisista huijauspuheluista numeroon 1-888-382-1222. FTC harjoittaa vain säänteleviä soittajia Yhdysvalloissa, mutta maassasi voi olla vastaava organisaatio, johon voit ottaa yhteyttä.

Hiljennä tuntemattomat soittajat iPhone-asetuksissa

Jos sinulla on iPhone, olet varmasti onnekas tuntemattomien soittajien hiljentämisessä ikuisesti. Sinun ei myöskään tarvitse löytää soittajan numeroa, joka on merkitty Ei soittajatunnusta, jotta tämä toimisi. Applella on sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla voit automaattisesti hiljentää tuntemattomat puhelinnumerot, kuten ne, jotka eivät ole yhteystietoluettelossasi. Vaikka soittajat voivat silti jättää vastaajaviestin, iPhonesi ei vain soi jokaisesta satunnaisesta tai tuntemattomasta puhelusta. Voit aina soittaa numeroon takaisin myös myöhemmin ja muista tallentaa numero yhteystietoihisi, jotta et menetä puheluita kyseiseltä henkilöltä jatkossa. Muuten voit odottaa paljon vähemmän ärsyttäviä puheluita koko päivän ajan.

 1. Voit määrittää Tuntemattomien soittajien hiljentämisen siirtymällä osoitteeseenasetuksetiPhonessasi.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (7)
 2. NapautaPuhelin.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (8)
 3. ValitseHiljennä tuntemattomat soittajat.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (9)
 4. VaihdaHiljennä tuntemattomat soittajatpäälle. Se on vihreä, kun se on käytössä.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (10)

Palveluntarjoajastasi riippuen sinulla voi olla myös vaihtoehto Puhelinasetuksissa hiljentää roskapuhelut. Käytän esimerkiksi Verizonia ja voin ottaa tämän ominaisuuden käyttöön puhelimen asetuksista.

 1. AvataasetuksetiPhonessasi.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (11)
 2. NapautaPuhelin.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (12)
 3. ValitsePuhelun esto ja tunnistus.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (13)
 4. VaihdaHiljennä roskapuhelutpäällä. Se on vihreä, kun se on käytössä.Kuinka selvittää, kuka tuntematon soittaja on (2023) (14)

Jos olet ladannut TrapCall-sovelluksen tai muun puhelunseulontasovelluksen, voit ottaa kyseisen sovelluksen käyttöön myös tässä Puhelinasetusten osiossa. Roskaposti, roskaposti, huijaukset ja puhelinmarkkinointijärjestelmät ovat nykyään yleisiä puheluiden kautta. On tärkeää, että suojaamme henkilökohtaisia ​​tietojamme, mutta myös itseämme ja mielenrauhaamme. Kukaan ei ansaitse tulla kiusatuksi, vaikka se ei olisi hengenvaarallista. Nämä satunnaiset puhelut voivat olla ärsyttäviä, joten älä epäröi estää niitä, hiljentää ne tai saada selville, kuka soittaa sinulle jatkuvasti.

FAQ

Miksi minulle tulee yhtäkkiä niin paljon tuntemattomia puheluita?Numerosi voi olla luettelossa, joka on myyty huijariryhmälle, tai jos käytät numeroasi liiketoiminnassa, se voi olla julkisesti saatavilla verkossa.

Onko parempi jättää roskapostipuhelut huomiotta vai hylätä?Tuntemattomista numeroista tulevat puhelut on parempi jättää huomiotta. Jos vastaat huijauspuheluun kerran, se kertoo heille, että numerosi on käytössä, ja rohkaisee heitä soittamaan sinulle takaisin.

Kuinka voin lopettaa tuntemattomien puheluiden vastaanottamisen?Roskapostinumeroiden estäminen on yleensä tehotonta. Paras tapa pysäyttää ne iPhonessa on ottaa ne käyttöönApplen Silence Unknown Callers -ominaisuus tai investoi puhelunestosovellukseen.

Hallitse iPhonesi yhdessä minuutissa päivässä:Rekisteröidy tästäsaadaksesi ILMAINEN Päivän vinkkimme suoraan postilaatikkoosi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 18/11/2023

Views: 6107

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.